Вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова потвърди още веднъж от

...
Вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова потвърди още веднъж от
Коментари Харесай

Нинова призова да се спре с лъжите, че се изнася оръжие за Украйна

Вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова удостовери още един път от парламентарната естрада, ч е България не взе участие във военните дейности в Украйна посредством оръжия, муниции, технологии и артикули с двойна приложимост и назова популяризираните информации по тематиката неистина, която може да се трансформира в опасност за националната ни сигурност. 

" Последните седмици настойчиво се внушава една подправена вест, една неистина, че България изнася оръжие, артикули или технологии с двойна приложимост за Украйна ", уточни тя и добави: 

" Твърдението, че България изнася оръжие за една от страните, значи директна интервенция на България във войната, най-малко съгласно мен, и който продължава да го внушава, грози националната сигурност на България ", съобщи вицепремиерът.

" Моля да се спре с тази корист и това подстрекателство в обществото. Тази неистина съставлява заплаха за националната сигурност на България ", добави тя.

Нинова показа пред депутатите целия експорт и трансфер от България за целия свят и разгласи, че това е невиждано. Фактите, които разкрива, посочи, че прави след позволение от всички ангажирани институции, тъй като изказвания за експорт на оръжие към Украйна е еднакво на това, че България влиза във война.

Очаквайте още детайлности!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР